zatruta studnia

Obrazek użytkownika Harcerz
Blog

Polepszacze .
Codziennie spasamy tysiące ton polepszaczy.
Wielki to sukces nowoczesnej gospodarki.
Unikamy marnotrawstwa materiałowego i podnosimy oferte na wyższy poziom.
Kapusta kiszona- kwaszona .Procesy naturalne zastępuje się fabrykowaniem przy użyciu najnowocześniejszych metod o wyrafinowanej procedurze.
Jestem w stanie zaoferować Państwu w/w kapuściane liście
- w kilku smakach
-kilku kolorach
-kilku terminach ważności
-o różnej konsystencji
Itd. Możliwości ok. 1000.

„Głąb” przenicowany .

Analogia.
W życiu społeczno –politycznym stosuje się podobne mechanizmy.
Okrągły stół -zapewnił Nam możliwość czerpania z najnowszych trendów i metod.
Jadłospis tam przygotowany opiera się na „Głąbach”.
Kucharze w liczbie wielkiej ochoczo przystąpili do gotowania przystawek.
Danie główne zastrzeżono dla wybrańców. Wirtuozów zupek .
Wybitni europejczycy mieszają w garkuchni .
Przystawek warzenie ,domena pomniejszych klezmerów ,garkotłuków a nawet „głąbów” dopuszczonych do tajemnic wielkiego gara.
Przystawki
1.czerwona kapiustka– dzięki zdobyczom nauki zrobiona z zielonych głąbów.
2 surówka zielona- głąby in silico w majonezie .
3.danie postne- głąby in situ trwające.
Każde z tych dań ma tony polepszaczy uszlachetniaczy .
Na chybił trafił np.E-444 co mamy ?octan
http://autik.phorum.pl/viewtopic.php?p=104
Ktoś powie puste gadanie.
Potrzeba nam balastu ?

Brak głosów